Сексапилният актьор Толгахан Сайъшман, пленил сърцата на българските жени с ролята си

...
Сексапилният актьор Толгахан Сайъшман, пленил сърцата на българските жени с ролята си
Коментари Харесай

Ийт Козан С Най-Дългия Спален Списък В Турция

Сексапилният артист Толгахан Сайъшман, завладял сърцата на българските жени с ролята си в турския сериал „Сега и завинаги“, който в този момент се излъчва по бТВ, не страда от липса на внимание от страна на своите последователки. Освен това счита себе си за доста влюбчив човек.

Той постоянно има връзки с партньорките си в другите сериали. Някои от тях се оказват напълно краткотрайни, други остават за по-дълго.

На фотосите на мелодрамата „Сезони на любовта“ Толгахан Сайъшман се срещнал и почнал интимна връзка с актрисата и модел „ Мис Турция ” Серенай Саръкая, която стана известна със сериала „Кварталът на богатите“. Но тази връзка не просъществувала дълго.

Веднага по-късно се впуснал в друга любовна спекулация с партньорката му от сериала „Сезони на любовта“ Селен Сойдер, която има купата „Мис Турция 2007“ и е взела участие в състезанието „Мис Свят“. Говори се, че двойката е узаконила своите връзки и е имало женитба, само че към този момент няма удостоверение на този факт.

През 2015-а година името на Толгахан Сайъшман се свързва с актрисата Амине Гюлше. Те се снимат в хитовия сериал „ Сега и вечно ”, само че и този разказ не бе доказан от двамата артисти.

На 14-и февруари 2017-а година Толгахан се ожени за модела Алмеда Абази в Лос Анжелис, а малко по-късно се появиха много пикантни техни фотоси.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР